Tilat

 
Nikkilä, Sipoo
 
Tervetuloa Elpymöön, toivottaa psykoterapeutti Terhi Jankko.
Kuva: Leena Junnila.
 
Elpymön toimitila sijaitsee paljon elämää nähneessä Villa Bubbiksen talossa Nikkilän ydinkeskustan tuntumassa.  Kadun ja talon nimi on perua Nikkilän kartanon alueella jo 1600-luvulla toimineelta ja kylän ainoana itsenäisenä talonpoikaistilana säilyneeltä Bubbiksen tilalta. Tänä päivänä Villa Bubbis tarjoaa tiloja pienyrittäjille. 
 
Talon suojissa on aiemmin toiminut kunnallinen psykiatrian poliklinikka.
 
Villa Bubbiksen talon on omistanut alunperin Helsingin Puhelinyhdistys, ja talossa toimi tuolloin puhelinkeskus parin sentraalisantran voimin. Kyseiset työntekijät myös asustivat talon toisessa kerroksessa, ovat aikalaismuistelijat kertoneet. Puhelinkeskus siirtyi Bubbiksesta pois 1970-luvulla.
 
Bubbiksen nimi on otettu käyttöön sekä talolle että kadulle 1990-luvulla, jolloin liikennejärjestelyjen muutoksen yhteydessä siihen asti Dalskerintieksi kutsutun tien keskustanpuoleinen osa nimettiin Bubbiksentieksi. Loppupää Dalskerintiestä jatkuu Laaksosuontienä Sipoonjoen toisella rannalla.
 
 
                                                 
  Villa Bubbiksen sisäänkäynti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Elpymön toimitila talon toisessa kerroksessa. 
 
 
Villa Bubbis on kaksikerroksinen, eikä talossa ole hissiä. Bubbiksen ensimmäiseen kerrokseen johtaa ramppi ulkoportaiden viereltä. Ensimmäisessa kerroksessa olevaan ryhmähuoneeseen on esteetön kulku.
 
  
 
 
 
 
 
 
   
 
 

Yhteystiedot

Elpymö
Bubbiksentie 1
04130 Sipoo

0402472158

© 2016 Kaikki oikeudet pidätetään.

Luotu Webnodella