Tilat

 

 

Elpymön toimitilat ovat neliöiltään pienet, mutta tunnelmalliset. Yhteensä tilassa on noin 50 neliötä.

Tilaa voi vuokrata kertaluontoisesti tai vakituisemmin esim. viikkovarauksina. Tila on tällä hetkellä vapaana torstaisin ja lauantaisin koko päivän. Lisäksi vapaita aikoja on päiväaikaan maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Myös perjantai-ilta on vapaa. Vuokran suuruus sovitaan yksilöllisesti, neuvotellen. Perushinta yhden päivän/kahden puolipäivän viikkovaraukselle kuukaudessa on noin 150 e ja yksittäisen tuntivarauksen hinta noin 20-40 e. Kysy lisää: uusielpymo@gmail.com tai 0402472158.

 
Vastaanottohuone soveltuu yksilö- ja ryhmäkeskusteluihin.
Koolle mahtuu 5-6 osallistujaa kerrallaan.
Tila ei ole esteetön muutaman sisäportaan ja kompaktin wc:n vuoksi.
 
 
 
Vastaanottohuoneessa on käytettävissä veden- ja kahvinkeitin, keittolevy sekä mikroaaltouuni.
 
 
 
 
 
Lempeän Karman vierailut Elpymössä ovat päättyneet, mutta Elpymö on edelleen koiraystävällinen vyöhyke. Kuva: Eeva-Liisa Viitala.
 
 
Välihuone soveltuu luovaan toimintaan. Pöydän ääressä voi maalata ja tehdä harjoituksia. Maalaustarvikkeita, kortteja ym. tarvikkeita on käytettävissä. Samoin liikuteltavat, mobiililaitteisiin kytkettävät kaiuttimet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Perimmäisenä on minikokoinen joogatila, Luola, johon mahtuu opettajan lisäksi kerrallaan vain kolme joogaajaa. Joogatila muuntuu helposti hoitohuoneeksi ja soveltuu myös kehollisiin harjoituksiin. Varustuksiin kuuluvat korkkialustat, tyynyt ja villahuovat. Gongi on myös käytettävissä. Oheisten kuvien jälkeen tilan kaikuisuus on vähentynyt lisäkalusteilla. 
 

 
 
 

Yhteystiedot

Elpymö
Ormusrinne 2,
00700 Helsinki

0402472158

© 2016 Kaikki oikeudet pidätetään.

Luotu Webnodella