Asiakaspalautetta Elpymön kundaliinijoogatunneista:

 

"Pidin ohjaajan todella lämpimästä, perehtyneestä ja osaavasta tyylistä ohjata harjoitteita ja tuoda ihanan tunnelman huoneeseen. Ohjaaja opasti ja kertoi harjoitteista selkeästi ja osasi kertoa yksityiskohtia monista asioista niistä kysyttäessä." (Kestävyyttä kundaliijoogalla -jakso 2017)

"Jotkut kriyojen liikkeet tuntuivat haastavammilta kuin toiset, mutta pienillä sovelluksilla sujuivat. Tähän auttoi myös, että ohjaaja mainitsi vaihtoehtoisia tapoja tehdä niitä sekä ryhmässä oli mukava ja kannustava tunnelma." (Kestävyyttä kundaliinijoogalla -jakso 2017)

"Ensimmäisen kokeilukerran jälkeen oli lähes tuskissani, koska mantraaminen ja meditointi tuntui hyvin raskaalta. Mieleni oli harjoitusten aikana levoton, enkä pystynyt keskittymään vaan ajatukset harhailivat milloin missäkin asioissa. Päätin, että kokeilen kundaliinijoogaa syyslukukauden ajan, vaikka ensimmäinen kerta ei ollut välttämättä se kaikista mieluisin kokemus. Ajan kanssa mantrat alkoivatkin antaa voimaa ja mieli rauhoittui. Vain muutaman kerran jälkeen huomasin olevani energisempi ja levollisempi. Sunnuntain joogatunneista tuli nopeasti odotettuja. Ne antoivat paljon voimaa jaksamiseen." (Kestävyyttä kundaliinijoogalla -jakso 2017)
 

"Hyvää jaksolla olivat ohjaaja, kanssaharjoittelijat, paikka ja harjoitusten rakenne. Jakso oli hieno yhdistelmä erilaisia kriyoja ja meditaatioita. Jokainen kerta toi tavallaan uudenlaisen kokemuksen ja yhteyden omaan kehoon. Jokaisella kerralla oli rauhallinen tunnelma, eikä kiirettä. Harjoituksen kaikille osa-alueille oli varattu hyvin aikaa. Oli myös hienoa, että välillä ohjaaja käytti meditaatiossa gongia tai koshia. Muutenkin hän löysi tilanteisiin sopivaa kaunista musiikkia, ja välillä taas oli hyvä olla hiljaisuudessa. Oli monipuolista kaikin tavoin." (Kestävyyttä kundaliinijoogalla -jakso 2017)

"Pidin erityisesti levollisesta ja valoisasta tunnelmasta ryhmässä." (Herää talviunesta -kurssi 2017)

"Minusta se oli rentouttavaa ja kylläkin aika haastavaa, mutta eihän kukaan ole seppä syntyessään." (Askeleita onnellisuuteen -kurssi 2016)

"Sopivasti teoriaa, enempi selitys ei jäisi mieleen ainakaan minulle." (Päihdepoliklinikan TYHY-ryhmä 2014)

"Hyvää kurssilla oli ohjaajan koko sydämellään paneutuminen tehtäväänsä kaikilla mahdollisilla tasoilla." (Herää talviunesta -kurssi 2017)

"Ihan hirveesti en huomannut mitään vaikutusta. Kuitenkin joka tunnin jälkeen oli hyvä ja rento olo ja jumissa olleet lihakset vähän löysemmät." (Herää talviunesta -kurssi 2017)

"Kurssilla oli hyvää tunnelma, mielenrauha ja levollisuus. Vaikeatakin oli, uusia liikkeitä ja erityisesti hengitykset. Mutta tottakai haasteita pitää ollakin." (Herää talviunesta -kurssi 2017)

"En ole tottunut musiikkiin joogatunnilla ja se häiritsi aika ajoin. Toisaalta siitä oli myös apua keskittymisessä." (Herää talviunesta -kurssi 2017)

"Erityisesti pidin musiikista ja inhimillisen "helpoista" harjoitteista, jotka mahdollistavat jäykänkin ruumiin osallistumisen. Toisaalta "helpot" harjoitukset olivat yllättävän raskaita, tehokkaita; jos ne tekee kunnolla." (Päihdepoliklinikan TYHY-ryhmä 2014)

"Kaikki asennot eivät luonnistuneet, mutta oli kiva, kun sai valita itselleen sopivan tavan tehdä." (Askeleita onnellisuuteen -kurssi 2016)

"Olit luonut mukavan tunnelman meille. Kivasti kerroit liikkeistä ja opastit miten ne tehdään." (Päihdepoliklinikan TYHY-ryhmä 2014)

"Erityisesti pidin venytyksistä ja rauhallisista liikkeistä, koska nopeatempoiset liikkeet ovat minulle haasteellisia." (Askeleita onnellisuuteen -kurssi 2016)

"Myös se että kerroit mihin mikäkin liike vaikuttaa, sekä fyysisesti että henkisesti on hyvä." (Herää talviunesta -kurssi 2017)

"Kurssikertojen jälkeen oli aina energinen, mutta levollinen, hyvä olo. Tunnelma oli erittäin miellyttävä ja kannustava, oli helppo olla uuden äärellä." (Askeleita onnellisuuteen -kurssi 2016)

Elpymön joogaopettaja Tej Dharam Kaur iloitsee ja kiittää kaikesta palautteesta!
 
 

Yhteystiedot

Elpymö
Bubbiksentie 1
04130 Sipoo

0402472158

© 2016 Kaikki oikeudet pidätetään.

Luotu Webnodella