Psykoterapeutti Terhi Jankko

Psykoterapeutti Terhi Jankko. Kuva: Eeva-Liisa Viitala.

Toimin Psykoterapiapalvelu Elpymössä psykoterapeuttina ja perheterapeuttina.

Viitekehykseni on voimavarakeskeinen perheterapia.

Olen KELA:n psykoterapiapalvelujen tuottaja (perheterapia) sekä Valviran hyväksymä erityistason psykoterapeutti (ET).

                                                             

Löydät tietoni KELA:n palvelutuottajarekisteristä https://easiointi.kela.fi/ePTKHaku/ sekä Valviran ylläpitämän Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tietopalvelun rekisteristä https://julkiterhikki.valvira.fi

Peruskoulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri (YTM), pääaineena sosiaalityö. Minulla on sosiaalityöntekijän pätevyys. Työkokemukseni on kertynyt eri aloilta vuosikymmenten mittaan. Viimeiset parikymmentä vuotta olen työskennellyt sosiaalialan ja mielenterveyspalveluiden yksiköissä. Asiakkaitteni välityksellä olen saanut tutustua elämään mm. asunnottomuuden, pakolaisuuden, mielenterveyskuntoutuksen ja päihdehäiriöiden näkökulmista. Oma psykoterapiavastaanottoni on toiminut vuodesta 2015 alkaen. Säädösten mukaan niiltä yksityisiltä psykoterapeuteilta, joilla ei ole käytössä sähköisiä asiakatietojärjestelmiä, ei edellytetä liittymistä Kanta-asiakastietojärjestelmään. Elpymön asiakastietoja ei julkaista Kanta-järjestelmässä.

  

Olen myös KRI:n (The Kundalini Research Institute www.kundaliniresearchinstitute.com/) sertifioima kundaliinijoogaopettaja. Ks. lisää kundaliinijoogasta osiosta Kundaliinijooga.

                                         

 Kuva: Sanna Ontto

Yhteystiedot

Elpymö
Ormusrinne 2,
00700 Helsinki

0402472158

© 2016 Kaikki oikeudet pidätetään.

Luotu Webnodella