kundaliinijoogaa aloittelijoille Nikkilässä 27.8.-17.12.2023, päivitetty tiedote

16.07.2023 11:38

kundaliinijoogaa aloittelijoille   on Elpymön maksuton yhdeksän joogatunnin sarja Nikkilässä. Opetuspaikkana on Villa Bubbis Nikkilän keskustassa, osoitteessa Bubbiksentie 1, 04130 Nikkilä.

Tunnit pidetään parillisten viikkojen sunnuntaisin klo 17-19.

Bubbiksen joogatila on pieni, joten jokaiselle kerralle on ilmoittauduttava etukäteen viimeistään joogatuntia edeltävänä perjantaina joko sähköpostitse elpymokundaliinijooga@gmail.com tai tekstiviestitse 0402472158. 

Ryhmä on nyt täynnä, joten vapautuvia paikkoja kannattaa ilmoittautua jonottamaan, mikäli haluat hyödyntää syyskauden mittaan mahdollisesti vapautuvia paikkoja.

Peruutukset mahdollisuuksien mukaan tuntia edeltävän lauantain puoleenpäivään mennessä. Tällöin tieto vapautuneesta paikasta ehtii mahdollisille paikkaa jonottaville ajoissa.

Tunti pidetään aina, mikäli yksikin ilmoittautunut sielu ilmestyy paikalle. 

Tunnit ovat maksuttomia. Sarja on osa Elpymön vapaaehtoistyötä, sevaa. Jos tunneista kokee haluavansa maksaa, voi sopivaksi katsomansa summan lahjoittaa valitsemalleen hyväntekeväisyyskohteelle. Tunnin jälkeisen yrttiteetarjoilun kustannuksiin voi halutessaan osallistua max yhdellä eurolla per kerta, maksu on vapaaehtoinen.

Sarjan sertifioituna opettajana (KRI)  toimii tej dharam kaur, Elpymön psykoterapeutti terhi jankko.

kundaliinijoogaa aloittelijoille -sarja koostuu kolmesta kolmen kerran jaksosta, joista ensimmäisessä käydään läpi kundaliinijoogan perusteita ja tutustutaan hengitysharjoituksiin, fyysisiin harjoituksiin ja meditaatioihin. Kahden jälkimmäisen jakson teemat täsmentyvät myöhemmin.

Voit osallistua joko yksittäisille kerroille tai kolmen kerran kokonaisuuksiin tai koko kauden kaikille tunneille.

Kundaliinijooga sopii kaikille, erityisesti jäykille, joten akrobaattisuus tai aiempi joogaharrastus ei ole tarpeen. Sen sijaan uteliaisuus ja into uusiin kokemuksiin auttaa kundaliinijoogaan tutustumisessa.

Tilassa on käytettävissä ohuet jooga-alustat ja filtit. Alustan suojaksi voi halutessaan ottaa mukaan oman pyyhkeen tai peiton.

Sopiva jooga-asu on kiristämätön ja kehon liikkeet salliva. Kerrospukeutuminen on suositeltavaa, sillä harjoituksissa voi välillä tulla kuuma, rentoutuksissa ja meditaatioissa taas vilu. Omat villasukat on hyvä ottaa mukaan.

Tunnin jälkeen on mahdollista nauttia yrttiteetä hiljaisuudessa tai keskustellen.  

Lisätietoja Elpymön kundaliinijoogasta: www.elpymo.net/elpymon-kundaliinijooga/

Kysy lisää: elpymokundaliinijooga@gmail.com.

 

Lämpimästi tervetuloa, t. tej dharam.

Takaisin

Yhteystiedot

Elpymö
Bubbiksentie 1
04130 Sipoo

0402472158

© 2016 Kaikki oikeudet pidätetään.

Luotu Webnodella