kesäistä kundaliinijoogaa nikkilässä, sipoossa

15.05.2024 11:47

Elpymön kundaliinijooga käynnistyy taas kesän korvalla. Luvassa on kesäistä kundaliinijoogaa kolmen kesäkuun tiistain verran.

Tunnit pidetään klo 18-20 tiistaisin 4., 11. ja 18.6. Paikkana on kodikas Ljusbacka, vanha kyläkoulu Nikkilän keskustan laidalla, uuden kirkon lähellä. Osoite on Ljusbackantie 24, 04130 Sipoo. 

Tilavuokran kattamiseksi kerätään osallistujilta 10 e/kerta (pienituloisilta 5 e), paikan päällä käteisellä tai Elpymön tilille.

Tuntien ohjelma koostuu hellittävistä ja virkistävistä kundaliinijoogaharjoituksista ja -meditaatioista. Teemme harjoitukset kiireettä, kuulostellen ja itsemyötätunnolla. Kundaliinijoogan harjoituksissa nautitaan sekä meditatiivisista että reippaan dynaamisista tunnelmista.

Kundaliinijoogasta voit lukea lisää esim. https://www.elpymo.net/elpymon-kundaliinijooga/

Etukäteen ilmoittautuneille kahdeksalle ensimmäiselle varaan alustat, filtit, tyynyt, mutta myös ilmoittautumatta voit osallistua, kunhan otat mukaasi oman alustan ja filtin. Filttiä tarvitaan loppurentoutuksessa energeettisistä syistä. Halutessasi voit hygieenisyyden vuoksi ottaa mukaan oman päällisen alustan suojaksi, esim.  kylpypyyhkeen tai peiton.  Pukeudu kiristämättömiin vaatteisiin, jotka antavat liikkeissä myöten. Kerrospukeutuminen on suotavaa, koska harjoituksissa voi tulla hiki ja taas rentoutuessa vilu. Villasukat mukaan.

Tunnit ohjaa kundaliinijoogaopettaja (KRI, Level 1) Tej Dharam Kaur eli psykoterapeutti Terhi Jankko.

Ilmoittaudu: elpymokundaliinijooga@gmail.com tai tekstiviestitse Elpymön numeroon 0402472158.

Lämpimästi tervetuloa kesäisille kundaliinijoogatunneille!

www.elpymo.net

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Takaisin

Yhteystiedot

Elpymö
Bubbiksentie 1
04130 Sipoo

0402472158

© 2016 Kaikki oikeudet pidätetään.

Luotu Webnodella