Herää talviunesta kundaliinijoogan menetelmin

09.12.2016 08:39

Elpymön uusi vuosi käynnistyy ilmaisella kundaliinijoogan tutustumistunnilla su 8.1. klo 16-18 Oulunkylässä, Hyvinvointikeskus FeelWell:ssä, Oulunkylän juna-aseman vieressä. Tämän kerran jälkeen samassa paikassa käynnistyy kurssi *herää talviunesta kundaliinijoogan menetelmin* sunnuntai-iltaisin, kahden viikon välein. Talviunesta herättäviä kundaliinijoogharjoituksia tehdään su 22.1., su 5.2. ja su 19.2. Voit osallistua joko koko kurssille tai yksittäiselle kerralle. Kokoontumiset ovat mini-työpajoja klo 16-19. Lopuksi hengähdys yrittiteekupillisen kera.

Kundaliinijooga on vuosituhansia käytetty itsehoidon ja henkisen kasvun menetelmä. Yogi Bhajanin 60-luvulla länsimaihin tuomana laji sopii kaikille. Pienessä ryhmässä herättelemme itseämme vastaanottamaan kevään haasteet lempeillä ja tehokkailla harjoituksilla. Työstämme teemaa hengittämällä, joogaamalla ja meditoimalla. Etenemme rauhallisesti, joten kurssi sopii hyvin aloittelijoille. Lopuksi yrttiteetarjoilu.

Lue lisää kundaliinijoogasta Elpymön sivuilta osiosta Lisää Elpymöstä ja alaotsikon Elpymön kundaliinijooga alta.

Ota mukaan joustava asu, oma alusta, sukat ja peitto rentoutumista varten.

Ilmoittaudu etukäteen koko kurssille tai yksittäiselle kerralle. Koko kurssin hinta on 100 euroa, pienituloisille 70 e (työttömät, eläkeläiset, opiskelijat). Yhden kerran hinta on 50 euroa, pienituloisille 30 euroa. Maksu kortilla tai käteisellä ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: terhi.jankko@meditera.fi tai 0402472158 (viesti).

Hyvinvointikeskus FeelWell:n osoite on Torivoudintie 1, 00640 Helsinki. Paikallisjunat ja HSL:n bussit tuovat muutaman sadan metrin päähän. Ilmaista pysäköintitilaa on FeelWell:n edustalla.

Lisätietoja FeellWell:stä www.mehtala.fi. ja https://www.facebook.com/Shiatsuhoitola/?fref=ts

 

Lämpimästi tervetuloa!

Takaisin

Yhteystiedot

Elpymö
Bubbiksentie 1
04130 Sipoo

0402472158

© 2016 Kaikki oikeudet pidätetään.

Luotu Webnodella